Norm Additive – İkili İş Birliği Toplantısı

25-08-2023

2021 yılında Norm Holding bünyesinde eklemeli imalat alanında faaliyetlerine başlayan Norm Additive firmasına gerçekleştirilen ziyarette firmanın gelişmiş 3-D yazıcı altyapısını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Özellikle mühendislik, diş hekimliği, ortopedi ve biyomedikal gibi alanlarda hizmet sağlayan firmaya, DEÜ Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Evren Meltem Toygar ve öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Kahraman, DEÜ Metalurji ve Malzeme ve Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Serdar YILDIRIM ve Doç. Dr. Metin Yurddaşkal, DEÜ Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Elif KOÇAK, DEÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Seher Özyürek hocalarımız ve DETTO – Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Kordinatörü Doç. Dr. Istemi Berk ve Üniversite Sanayi İşbirliği Departmanından Öğr. Gör. Dr. Barış Yaman ve Funda Şimşek’in katılımlarıyla gerçekleştirilen ziyarette Eklemeli İmalat ve Teknolojileri ile ilgili görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Özellikle Üniversitemiz öğrencilerinin bitirme tezlerinde ihtiyaç duyacakları prototiplerin basımında destek sağlayabileceklerini belirten firma yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.