Volkan İtfaiye – Yeni Nesil Stajyer Mühendis Programları

12-12-2020

Volkan itfaiye tarafından bölümümüze iletilen bilgilendirme yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

1974 yılında İzmir’de kurulan Volkan İtfaiye Araçları Sanayi ve Ticaret A.Ş., itfaiye araçları ve yangın söndürme sistemleri tasarımı ve üretimi faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

2015 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onayı ile kurulan Ar-Ge Merkezi’nde endüstriyel tasarım, taşıt ve yangın söndürme sistemleri tasarımı, mekanik ve mekatronik sistem tasarımı, kontrol sistemleri tasarımı (elektronik sistem şematik tasarımı, baskılı devre tasarımı (PCB), gömülü sistem tasarımı ve yazılım geliştirme) faaliyetleri ile ürün, süreç ve yazılım geliştirme Ar-Ge projeleri başarı ile yürütülmektedir.

Ar-Ge Merkezimizin üniversiteler ile olan etkileşiminin artırılması, öğrencilerin iş hayatı öncesi sanayi ile buluşturulması amaçları ile Ar-Ge projelerinde görevlendirilmek üzere “Volkan İtfaiye Yeni Nesil Stajyer Mühendis Programları”nı başlatmış bulunmaktayız.

Firma tanıtımı konusunda detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

Programa ilişkin özet bilgiye ve başvuru için koşullara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

VOLKAN YÜREKLİLERİ ARIYORUZ!

Program Türleri ve Özellikleri