Staj Komisyonu – Mezun durumunda olmayan ve yaz stajını uzaktan eğitim yolu ile yapan ara sınıf öğrencilerinin dikkatine

12-11-2020

Mezun durumunda olmayan ve yaz stajını uzaktan eğitim yolu ile yapan öğrencilerin hazırladıkları ödevleri 27.11.2020 saat 23:59 tarihine kadar aşağıdaki adrese mail yoluyla göndereceklerdir:

staj.teslim.deu.mak.2020@gmail.com

Ödevin gönderimi sırasında, aşağıda belirtilen hususlara dikkat edilecektir:

• Staj raporları, .pdf formatında gönderilecektir.
  • Raporunu gönderen öğrenciler,

adresindeki forma, talep edilen bilgileri gireceklerdir.

• Gönderilecek mailin konu kısmına, “Uzaktan eğitim yolu ile staj raporu teslimi” ifadesi yazılacaktır.
  • Öğrenci bilgileri, mailin içeriğine aşağıdaki formata uygun şekilde girilecektir:

Öğrencinin adı/soyadı:

Öğrencinin numarası:

Staj Türü:

Stajın başlangıç ve bitiş tarihleri:

Önemli: Yukarıda belirtilen son gönderim tarihinden sonra ödev gönderen ve/veya forma ya da maile yanlış/eksik bilgi giren öğrencilerin stajları geçersiz sayılacaktır. Staj raporları bir intihal programı ile incelenecek, bu inceleme sonucunda, raporunun özgün olmadığı kanaatine varılacak öğrenciler kayıt altına alınarak gerekli işlemler yapılacaktır.

Stajlarla ilgili tüm sorular sadece, sorustajdeumakina@gmail.com e-mail adresine gönderilecektir. Bunun dışındaki herhangi bir kanaldan iletilen sorular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sağlıklı ve başarılı bir dönem dileğiyle,

Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu

12.11.2020