Staj başvurusunu şahsen yapamayacak durumda olan öğrencilerin dikkatine

01-03-2022

Staj başvurusunu şahsen yapamayacak durumda olan öğrencilerin dikkatine;

Staj başvurusunda teslim edilmesi gereken evraklar resmi belge statüsünde olduğu için başvurunun şahsen yapılması gerekmektedir. Herhangi bir eksik belge olması durumunda evraklar ilgili staj komisyonu üyesince teslim alınmayacaktır. Kargo, posta veya e-posta yolu ile gönderilen staj başvuru evrakları kabul edilmeyecektir. Fiziki koşulları elverişli olmadığı için şahsen staj başvurusu yapamayacak durumda olan öğrencilerin staj başvuruları ikinci şahıslarca aşağıdaki belgeler teslim edildiği takdirde yapılabilecektir:
1- Şahsen başvuruda bulunamayacak durumdaki öğrencinin yerine başvuruda bulunacak kişiye vereceği noter onaylı vekâletname,
2- Öğrencinin yerine başvuruda bulunacak kişinin tüm başvuru sürecini eksiksiz gerçekleştirileceğine, ilgili belgelerin teslim alınmasının ve öğrenciye ulaştırılmasının tüm sorumluluğunu üstlenmiş olduğuna ilişkin dilekçe.

Staj Komisyonu Başkanlığı