MAK 4097 – Ölçüm ve Analiz Laboratuvarı Dersi – Mazeret Deneyi Hakkında

04-01-2022

07.01.2022 Cuma günü saat 15.45’te Mazeret deneyleri icra edilecektir. Mazeret deneyine katılacak olan öğrencilerimizin deneye katılmadan önce deney sorumlularına mail veya yüz yüze durumları hakkında bilgi vermek amacıyla iletişime geçmesi beklenmektedir. Mazeret deneyine aşağıda belirtilen durumlara sahip öğrenciler katılabilmektedir.

• Mazeret deneyleri 3 laboratuvar devamsızlığı bulunan öğrencilerin sahip oldukları devamsızlık sayılarını devamsızlık hakkı olan 2’ye düşürebilmesi için gerçekleştirilmektedir. Bahsi geçen öğrenciler deney raporunu teslim edecek fakat not alamayacaktır.
  • Covid-19 tedbirleri yüzünden deneyin icra edildiği zaman içerisinde karantinada olduğunu resmi belgelendirebilecek olan öğrencilerimiz, karantinada iken katılamadıkları deneylere mazeret deneyi kapsamında katılacaklardır. Bu öğrenciler deney raporunu hazırlayıp teslim ettikleri taktirde not değerlendirmesine alınacaktır. Öğrenciler mazeret deneyine geldiklerinde veya daha önceden durumlarını kanıtlayıcı belgeleri laboratuvar sorumlularına göstermek zorundadır. Öğrenciler eğer karantinada olmaları yüzünden 1’den fazla deneye katılım gösterememiş ise katılacakları mazeret deneylerinin sorumluları ile kesinlikle iletişime geçmelidirler.