KREA Makina Mühendislik Savunma San ve Tic A.Ş. – İş Birliği Toplantısı

02-06-2023

DEÜ Makina Mühendisliği Bölümü olarak bölgedeki firmaları ziyaretlere devam ediyoruz. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Evren Meltem Toygar ile birlikte endüstri danışma kurulu koordinatörümüz Doç. Dr. Aytaç Gören, endüstri danışma kurulu üyemiz Dr. Cemal Koçhan ve DETTO – Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Üniversite Sanayi İşbirliği Departmanından Dr. Barış Yaman’dan oluşan bir ekip ile KREA Makina Muhendislik AS firmasını ziyaret ederek Endüstri Danışma Kurulunun yapısı, bölümle ilgili öğretim altyapımız ve teknik öğretimimiz hakkında değerlendirmeler ile mevcut işbirliğimizin ileriye taşınarak ortak işbirliği ve çalışılabilecek proje konularının belirlenmesi hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Ziyaretimiz sırasında bize eşlik eden başta Krea Makina Yönetim Kurulu Başkanı Tansu OZCELEBI’ye, Krea Makina Genel Müdürü Murat Babaoglu’na, Sürekli İyileştirme ve Denetim Müdürü Gülçin Gökçe’ye ve İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Şükran Pirepol’e olmak üzere bütün KREA Makina Muhendislik AS ailesine nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz.