İş İlanı – Wiser Tech – Yetiştirilmek üzere Makina Mühendisi

25-10-2022

Wiser Tech firması insan kaynakları departmanı tarafından bölümümüze iletilen yetiştirilmek üzere makina mühendisi ilanını aşağıda bulabilirsiniz.

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

2019 yılında ‘İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Türkiye Şampiyonluğu’ ile ‘Green World Award’ ödüllerine layık görülen, son olarak da Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen yarışmada ‘2020 İnovasyon Birinciliği’ ile ödüllendirilen, global tekstil çözümleri sunan İzmir merkezli firmamız, kendi bünyesinde geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle sektörüne liderlik etme yolunda hızla ilerlemektedir.

Bu çerçevede, tekstil sektöründe çığır açacak yeni projeleri hayata geçirmek üzere hızlı bir büyüme ve gelişim göstermekteyiz. FG Grup çatısı altında yer alan Wiser Tech şirketi,  “sürdürülebilirlik” odağında sunduğu ezberbozan ve verimli mühendislik çözümleri ile Denim Sektörüne Makine tasarımı ve imalatı yapan bir Ar-Ge ve İnovasyon şirketidir.  Good Design ödüllü, patentli ve çevre dostu tasarımları ile şimdiye ve geleceğe yatırım yapan Wiser ailemiz için aşağıdaki kriterlere uygun çalışma arkadaşları aramaktayız.

• Üniversitelerin Meslek Yüksek Okullarının Elektrik bölümünden mezun ya da Elektrik-Elektronik, Makine Mühendisliği, Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Hiç iş tecrübesi olmayan ve ya da 2-3 yıllık tecrübesi bulunan,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Öğrenmeye ve gelişmeye açık,
  • MS Programlarını kullanabilen,
  • Buca, Bornova, Gaziemir, Bayraklı, Torbalı, Balçova, Karbağlar, Menderes civarında ikamet eden,

Ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var.

Başvurular için e-mail: elif.demiral[at]wisertech.ai