DAFI Burs Programı

15-09-2022

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın, Türkiye Bursları Programı çerçevesinde Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) ile ortak olarak yürütülen Albert Einstein Alman Akademik Mülteci Girişimi (DAFI) Burs Programı, 2016 yılından itibaren Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) ile ortak olarak yürütülen Albert Einstein Alman Akademik Mülteci Girişimi (DAFI) Burs Programı için “Suriye Uyruklu” yeni öğrenci burslandırılması kararlaştırılmıştır.
30 Eylül 2022 tarihine kadar başvuru yapılabilecek program kapsamında, 2022-2023 Akademik Yılı itibariyle üniversitelere kayıt yaptıran ve aynı zamanda ikinci yıllarına başlayacak olan öğrencilere aylık burs, öğrenim harcı ve sağlık sigortası desteği sağlanacaktır. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin bölüm sekreterliğine isim yazdırmaları gerekmektedir.