Çeksan Yol Süpürme Araçları – Takım Arkadaşları Arıyor

25-03-2022

Çeksan Yol Süpürme Araçları tarafından iletilen iş ilanını aşağıda bulabilirsiniz.

Çeksan Yol Süpürme Araçları Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. takım arkadaşları arıyor…

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı kanalı ile Çeksan Yol Süpürme Araçları Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde çalışacak takım arkadaşları aranmaktadır.

Çeksan, herkes için daha yaşanabilir bir dünya adına çevre temizlik teknolojileri üretmektedir.
Yurtiçindeki yaygın satış ağı sayesinde belediyelere, toplu konut alanlarına, ağır sanayi tesislerine, askeri birliklere, organize sanayi bölgelerine, turistik tesislere, üniversitelere, kamu kurumlarına, özel sektöre ve çevre duyarlılığına sahip tüm kuruluşlara araç üstü vakumlu yol süpürme makinaları ve çekilir tip mekanik yol süpürme makinalarıyla hizmet vermektedir.

Aynı zamanda yurtdışındaki temsilcilikleri, distribütörleri ve kendi bünyesinde yer alan dış ticaret ve pazarlama ekibiyle birlikte bugün dünyanın neredeyse her kıtasında 50’den fazla ülkeye ihracatını devam ettirerek yol süpürme araç ve ekipmanlarında aranan bir marka haline gelmeyi başarmıştır.
Üniversitemiz Sanayi Uygulama ve Araştırma Merkezi (DESUM) ile Çeksan Yol Süpürme Araçları arasındaki ikili işbirliğine kapsamında, Fakültemiz Endüstri ve Makina Bölümlerinden Mezun veya bu bölümlerde okuyan son sınıf öğrencileri arasından çalışma arkadaşları alınacaktır.

Başvuru formu: https://docs.google.com/forms/d/1wblFDu2M43pAm3JyQmaH4RtTI8t_xhuRBn_GQUWZCmg/edit