Azami Öğrenim Süresini Tamamlamak Üzere Olanlar için Staj Komisyonu Duyurusu

08-06-2021

Azami Öğrenim Süresini Tamamlamak Üzere Olanlar için Staj Komisyonu Duyurusu

Azami öğrenim süresini tamamlamak üzere olup 10 haftalık stajını tamamlayan ancak yüz yüze yapmış olduğu stajının/stajlarının sözlü mülakatına/mülakatlarına henüz girmemiş olan öğrencilerin 14.06.2021 saat 19:00’a kadar durumlarını sorustajdeumakina@gmail.com adresine “Azami öğrenim süresini tamamlamak üzere olan öğrencilere ilişkin duyuru hk.” başlıklı bir mail ile bildirmeleri ve akabindeki hafta sözlü mülakat için staj komisyonu çalışma gün ve saatlerinde okulda bulunarak staj mülakatını tamamlamaları gerekmektedir. Eğer öğrencinin mülakat için geleceği gün staj komisyonu çalışma tarih ve saatleri dışında ise öğrencilerin komisyondan mail yolu ile akabindeki hafta için sözlü staj mülakat randevusu almaları gerekmektedir. Öğrencinin staj komisyonu çalışma gün ve saatinde veya  komisyondan aldığı sözlü mülakat randevu gün ve saatinde eksiksiz doldurulmuş staj defteri/defterleri ve kapalı zarfta ekli ve eksiksiz doldurulmuş sicil formu/formları ile Dokuz Eylül Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünde bulunmaları gerekmektedir.

Sağlıklı günler dileğiyle,

Staj Komisyonu Başkanlığı