Atölye Eğitimi – 2023 – Video & Fotoğraflar

02-08-2023

DEÜ Makina Mühendisliği Bölümü olarak 2023 Yaz Dönemi Atölye Eğitimimizi gerçekleştirdik. Birinci sınıfı tamamlamış öğrencilerimizin makina parçalarının imalat süreçleri ile ilgili detaylı uygulamalı eğitim aldıkları dört haftalık bu eğitimin gerçekleştirilmesini sağlayan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgay Onargan’a, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Evren Meltem Toygar’a, Makina Mühendisliği bölümü öğretim üyelerimiz ve Atölye Eğitimi Koordinatörlerimiz Dr. Öğr. Üyesi Murat Akdağ’a ve Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Mehmet Gencer’e ve ayrıca yapmış oldukları nakdi, sarf malzeme ve ekipman destekleri için Aymas Makina A.Ş./ Aymas Recycling Machinery, CMS Group Light Alloy Wheels, EGE FREN A.Ş., Izeltas A.S. ve Magmaweld Türkiye firmalarına ve Atölye Eğitiminin gerçekleştirildiği Karabağlar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hocaları ve çalışanlarına DEÜ Makina Mühendisliği ailesi olarak teşekkür ederiz.

2023 Yaz Döneminde gerçekleştirilen Atölye Eğitimi görsel kaynaklarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hızlı Erişim

Genel Arama