Araştırma Üniversiteleri Destek Programı (ADEP) proje değerlendirme toplantısı

15-05-2023

Araştırma Üniversiteleri Destek Programı (ADEP) proje değerlendirme toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol ÖZVAR, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın İbrahim ŞENEL ve 20 Araştırma Üniversitesinin Rektör ve Rektör yardımcılarının katılımıyla 2 Mayıs 2023 tarihinde Ankara Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.

DEU Mechanical Engineering öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Ezan, üniversitemizi temsilen “Elektrikli ve Yakıt Hücreli Araçlardaki Batarya ve Metal Hidrit Tank için Termal Yönetim Sistemlerinin İncelenmesi” başlıklı proje sunumunu gerçekleştirmiştir.

Başta proje yürütücüsü hocamız Prof. Dr. Ozgur Colpan olmak üzere tüm proje ekibine ve bölümümüzü ve üniversitemizi üst düzey platformda temsil eden Doç. Dr. Mehmet Akif Ezan hocamıza teşekkür ederiz.

Proje Ekibi: Prof. Dr. Ozgur Colpan, Prof. Dr. Aytunc Erek, Prof. Dr. Erdal Cetkin, Doç. Dr. Mehmet Akif Ezan, Doç. Dr. Mustafa Umut Karaoğlan, Dr. Olgun Konur, Dr. Ersin AlptekinSüleyman Aykut KorkmazSera Ayten ÇETİNKAYA, Kadir Oğuzhan ÜNÜŞTÜ

Projeyle ilgili detaylar ulusal basında paylaşılmıştır: Hürriyet haber sitesi

Hızlı Erişim

Genel Arama