Akademik Birimler Ulusal Staj Programı

20-04-2023

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin başlattığı Ulusal Staj Programında üniversite öğrencilerine kamu kurumlarında staj imkânları sağlanmaktadır. Bu doğrultuda, Ulusal Staj Programına başvurup kabul edilmiş yurt içinde öğrenimine devam eden yüksek lisans ile yurt dışında yüksek lisans/doktora eğitimine devam eden Türk Vatandaşı veya Mavi Kart sahibi öğrencileri, lisans düzeyinde 2. ve 3. sınıf öğrencileri, ön lisans düzeyinde 1. Sınıf öğrencilerine üniversitemizde de staj imkanı sağlamaktadır.
Aşağıda verilen “Staj Dönemleri” aralıklarında Bölüm Başkanlığında stajyer istihdam edebilme olanağı bulunmaktadır. Bu program kapsamında istihdam edilen stajyerlerin sigorta ödemeleri Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı Yönergesinde belirtildiği şekilde Rektörlüğümüz tarafından gerçekleştirilecektir. İlgilenen öğrencilerin 24 Nisan gününe kadar bölüm başkanlığı ile iletişime geçmesi gerekmektedir.
Mühendislik Fakültesi kontenjanı 2’dir.