2022-2023 Bahar Dönemi Araştırma ve Bitirme Projeleri Tercih Duyurusu

17-03-2023

2022-2023 Bahar Dönemi için açılması planlanan Araştırma ve Bitirme Projeleri kontenjanları ekte belirtilmiştir. Proje tercihi yapacak öğrencilerimiz, ilgili projelerin danışman öğretim üyeleri ile iletişime geçerek, proje danışmanının onay vermesi halinde en geç 20 Mart 2023 Pazartesi 17:00’a kadar ABP tercih formunu doldurarak abpmakina@deu.edu.tr adresine mail olarak iletmeleri gerekmektedir. Gönderilecek olan maile, tercih formunun yanı sıra projenin ilgili danışman öğretim üyesinin de CC olarak eklenip açıklama kısmında belirtilmesi gerekmektedir.

2022-2023 Bahar Dönemi Araştırma Projesi dersi alan öğrenciler için kontenjanlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Araştırma Projesi kontenjanları

2022-2023 Bahar Dönemi Bitirme Projesi dersi alan ve geçen dönem araştırma aşaması yapılan bir projede devam etmeyen öğrenciler proje tercihi yapmalıdır. Proje kontenjanlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bitirme Projesi kontenjanları