TÜPRAŞ – ABP İş Birliği Proje Başvuru Duyurusu – Son Başvuru 09.10.2019

07-10-2019

DEÜ Makina mühendisliği bölümü ile TÜPRAŞ işbirliği ile önerilen Araştırma/Bitirme proje konularına başvurmak isteyen öğrenciler 09/10/2019 Çarşamba günü 17.00’a kadar mehmet.ezan@deu.edu.tr adresine email ile Özgeçmiş dosyalarını ve güncel not durum belgelerini (Transript) iletmelidir. Projelere başvurmak isteyen adaylardan beklenen özellikler:

• İyi derece ingilizce bilmesi
  • En az 2.50 not ortalamasına sahip olması
  • Proje öğrencileri haftada en az bir gün proje için işletmede çalışacaktır.

Projelere başvurmak isteyen adaylar emaillerinde hangi projeyi tercih ettiklerini de belirtmelidir. TÜPRAŞ tarafından uygun görülen adaylar mülakata (online veya yüzyüze) alınacak ve sonuçlar duyurulacaktır.

Projeler için kabul edilen öğrenciler ilan edilmiş mevcut Araştırma Projesi grubundan çıkartılıp Tüpraş ile ortak gerçekleştirilecek projeye aktarılacaktır.

Tupras-ABP1 – Gaz Türbininde Evaporatif Soğutucu Tasarımı ve Analizi

Tupras-ABP2 – Tüpraş Buruncuk Su Hattı Katodik Koruma Kontrolleri