Ege Bölgesi Kariyer Fuarı – 14 Mart 2019 – Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi

11-03-2019

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde 14 Mart’ta düzenlenecek Ege Bölgesi Kariyer Fuarında üniversite öğrencileri farklı sektör temsilcileriyle bir araya gelecektir. Kariyer Fuarı 14 Mart 2019 Perşembe günü 09.00-18.00 saatleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecektir. Öğrenciler bu Fuar sayesinde;

• Stant ziyaretleri ile sektöründe ve bölgesinde söz sahibi firmalarla birebir tanışabilecekler.
  • Firmaların insan kaynakları yetkilileri ile istihdam fırsatları, işe alım politikaları, kariyer gelişimi imkanları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alabilecekler.
  • Kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleriyle güncel kariyer öğretilerinden faydalanıp farkındalık seviyelerini artırma fırsatı yakalayacaklar.
  • Atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları, örnek olay analizleri, paneller ve firmalarla mülakatlara katılabilecekler.

Kayıt için: http://kariyer.deu.edu.tr/2019-ege-kariyer-fuari/wordpress/