2019-2020 Bahar Dönemi Araştırma ve Bitirme Projeleri Tercihleri

23-01-2020

Değerli Öğrencilerimiz,

2019/2020 Bahar yarıyılı Araştırma ve Bitirme Projesi tercihi yapacak öğrencilerimiz için proje konuları ve boş kontenjanlar derslere kayıtlanan öğrenciler belirlendikten sonra 13 Şubat 2020 Perşembe günü ilan edilecektir. Öğrencilerimize öğretim üyesi görüşmeleri ve tercihler için 19 Şubat 2020 Çarşamba saat 13.30‘a kadar süre verilecektir.

Önemli hatırlatmalar

•  2019/2020 Güz yarıyılında Araştırma Projesi grubuna atanan öğrencilerimiz, Bahar döneminde Bitirme Projesine kayıtlandıkları takdirde otomatik olarak aynı proje konusuna atanacaktır. Bu kişilerin ilave bir tercih formu vermeleri gerekmemektedir.
  • Bitirme projesi dersine kayıtlanmayan/kayıtlanamayan öğrencilerin projeye devamı söz konusu değildir.
  • Bahar döneminde hem Araştırma hem de Bitirme Projesine kayıtlanacak öğrenciler hem Araştırma projesi tercihi hem de Bitirme Projesi tercihi için ayrı ayrı form doldurmalıdır.