2017-2018 Bahar Dönemi Araştırma-Bitirme Proje Önerileri

13-02-2018

Bu duyuru 2017-2018 Bahar döneminde Araştırma Projesi dersine kayıtlı öğrencileri ilgilendirmektedir.

Değerli Öğrenciler,

2017/2018 Bahar yarıyılında ilan edilen Araştırma/Bitirme projelerini aşağıdaki bağlantıdan yükleyebilirsiniz. Araştırma projesine kayıtlanan tüm öğrenciler bölüm web sitesinde yer alan Araştırma/Bitirme projeleri bağlantısındaki “ABP Tercih Formunu doldurarak 14 Şubat 2018 / 16:00’a kadar Makina Mühendisliği Bölümü’nde bulunan bölüm öğrenci işlerine teslim etmelidir. Tercih formları bölüme teslim edildikten sonra öğrenci/proje eşleştirmeleri yapılacağından geç teslim edilen formlar değerlendirmeye alınmayacak olup bu durumda olan öğrenciler Araştırma-Bitirme Projeleri Komisyonu tarafından uygun görünen proje konusuna atanacaktır.

Boş Kontenjanı Bulunan Projelerin Öneri Formları