TUSAŞ-SKY Stajyer Mühendis Programı Başvuruları

22-09-2019

Türkiye’nin yerli ve milli hava platformları üretim alanının öncü kuruluşu olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, geliştirmiş ve geliştirecek olduğu projelerle önemli bir misyona sahiptir. TUSAŞ bu misyon çerçevesinde ihtiyaç duyduğu insan kaynağının yetişmesine katkıda bulunmak üzere SKY Stajyer Mühendislik Programını hayata geçirmiştir.

Başvuru için: http://bit.ly/2mt9MzG
Başvuru Şartları:
Haftada minimum 1, maksimum 3 tam gününü TUSAŞ’taki çalışmalarına ayırabilecek programa sahip olmak,
Üniversitelerin 3. veya 4. sınıfında öğrenci olmak,
Aşağıdaki bölümlerin birinde eğitim hayatına devam ediyor olmak:
• Makine Mühendisliği
• Elektrik-Elektronik / Haberleşme Mühendisliği
• Havacılık Mühendisliği
• Uçak Mühendisliği
• Uzay Mühendisliği
• Endüstri Mühendisliği
• Bilgisayar Mühendisliği
• İmalat Mühendisliği
• Metalürji ve Malzeme Mühendisliği
• Kimya Mühendisliği
• Mekatronik Mühendisliği
Başvuru Tarihi: 05.08.2019-13.10.2019
SKY KATILIMCILARIMIZA SAĞLANAN HAKLAR
• Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nin, ülkemizin savunma sanayinde dışa bağımlılığını azaltma hamlelerine doğrudan katkı sağlayan millî projelerine yakından tanıklık etme olanağı sunan programımız, okullarda edindiğiniz teorik altyapının pratik uygulamalarla güçlendirilmesinde de önemli bir rol oynayacak.
• Stajyer mühendis olarak aramıza katılacak arkadaşlarımız önce oryantasyon sürecine dahil edilecek, oryantasyon eğitimlerini tamamlamalarının ardından da ilgi ve uzmanlık alanlarına göre belirlenen bölümlerde stajlarına başlayacaklar.
Her bir stajyerimize uzman mühendislerimiz mentörlük sağlayacak.
• Ulaşım: Şehir dışından katılacak stajyerlerimizin ulaşım masrafları karşılanacaktır.
• Konaklama: Konaklama talep eden stajyerlerimize ücretsiz konaklama imkanı sağlanacaktır.
• Aylık Ücret: Stajyerimize aylık ücret ödenecektir.
• Şehir İçi Servis Hizmeti: Konaklama yeri ve şirket arasında servis hizmeti sunulacaktır.
• Yeme-İçme: Şirketimizin yemekhane hizmetinden stajyerlerimiz de yararlanabilecektir.