Staj Komisyonu Duyurusu – Pandemi Süreci İşleyiş Hakkında

28-04-2020

Bilindiği gibi mezuniyet aşamasında olan (tüm derslerini tamamlamış) öğrencilerden stajlarını da tamamlamış olanların mülakat ve staj onay işlemlerine, pandemi sürecinin başlangıcından bu yana aksaklık olmaksızın devam edilmektedir. Söz konusu işlemler, önümüzdeki süreçte, duyurulacak bir haftalık program dahilinde devam edecek olup, 27.04.2020 – 01.05.2020 haftası için 29.04.2020 tarihinde yapılacaktır. Yukarıdaki koşulları sağlayan öğrencilerin, Arş. Gör. Coşkun Yolcu ile irtibat kurmaları gerekmektedir. Mayıs ayı için program ayrıca duyurulacaktır. Tüm derslerini verdiği halde stajlarını tamamlayamamış ya da ara sınıfta olup da staj başvurusunda bulunacak olanların durumlarına ilişkin olarak, ilgili üst kanallardan gelecek bilgilendirmeler akabinde, gerekli duyurular ve işlemler ivedilikle yapılacaktır.

Staj Komisyonu Başkanlığı