20-03-2019

Sabancı Üniversitesi Yaz Araştırma Programı/Program for Undergraduate Research (PURE) 2018-2019 Yaz Dönemi Başvuruları Başlamıştır. Bu program kapsamında lisans öğrencileri Sabancı Üniversitesindeki hocaların laboratuvarlarında farklı alanlarda yürütülen araştırma projelerine katkıda bulunabileceklerdir. PURE 2018-2019 Yaz Dönemi’ni 24 Haziran ve 9 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir. Sabancı Üniversitesi fakülte üyeleri ve araştırmacılarının açtıkları projeler PURE web sayfasında yayınlandı. Başvurular 8 Nisan 2019 Pazartesi gününe kadar devam edecektir. Lisans öğrencilerinin web sayfası üzerinden tercih ettikleri projelere başvuruda bulunabilirler. Bunun için web sayfamızdaki yaz dönemi proje listesini inceleyip, web sayfasına üye olduktan sonra başvuru formunu doldurmaları yeterli olacaktır. Yaz Dönemi için kabul alan öğrenciler 24 Haziran ve 9 Ağustos tarihleri arasında Sabancı Üniversitesi kampüsünde ücretsiz konaklayabilecek ve kayıt ücreti ödemeyecekler. Öğrenciler herhangi bir soruları olması durumunda pure@sabanciuniv.edu adresini kullanarak program yetkilileriyle iletişim kurabilirler.

Afiş