Bitirme Projesine Kayıt Olan Öğrencilerin Dikkatine

09-02-2018

Bu duyuru 2017-2018 Güz yarıyılında araştırma projesini almamış ve 2017-2018 Bahar yarıyılında bitirme projesine kayıt olan öğrencileri ilgilendirmektedir.

Güz yarıyılında ABP’ye dahil olmayıp Bahar döneminde bitirme projesine kayıtlanan öğrenciler mevcut devam eden Araştırma/Bitirme Projelerine (ABP) dahil edilecektir. Bitirme projeleri bireysel verilmeyecek olup bu dersi alan tüm öğrencilerin bir ABP’ye dahil olması gerekmektedir.

Bu durumda olan öğrencilerin açık kontenjanı bulunan aşağıdaki projelerden sorumlu öğretim üyeleri ile iletişime geçip 13.02.2018 Salı günü saat 13.00‘a kadar doldurmuş oldukları ABP Tercih formunu Makina Mühendisliği Bölümünde bulunan Öğrenci İşlerine (1.kat) teslim etmeleri gerekmektedir. Bitirme Projesi dersine kayıtlı olup tercih yapmayan öğrenciler Araştırma ve Bitirme Projeleri (ABP) Komisyonu tarafından bir projeye yerleştirilecektir.

Açık kontenjanı bulunan Araştırma/Bitirme Projelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bitirme projesi kısmında devam eden Araştırma/Bitirme Projelerinin gruplarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.