2017-2018 Güz Dönemi Bitirme Projesi Tez Teslimi Hakkında

04-12-2017

2017-2018 Güz Dönemi Bitirme Projesi son tez teslim tarihi 22 Aralık 2017 cuma saat 15.00’dır.

• Tez yazım kurallarına buradan ulaşabilirsiniz. Tez yazımı Eylül 2017’de güncellenen yazım kurallarına göre yapılacaktır.
  • Bitirme projesi teslim formu komisyon üyesi Araştırma Görevlisine imzalatmaya getirildiğinde yapılması ve hazırlanması gereken belgeler:
    • Bitirme projesi teslim formunun üst kısmı doldurulmuş olmalı ve gerekli yerler proje danışmanı tarafından doldurulmalıdır.
    • Bitirme projesinin ciltlenmiş 4 adet nüshası beraber getirilmiş olmalıdır.
    • Bitirme projesinin pdf’i ve proje özetinin MS Word hali beraber mail atılmış olmalıdır. (bitirmeprojesimakina@deu.edu.tr)
    • Her bir öğrenci ayrı olarak yeni mezunlar anketini doldurmuş olmalıdır.
  • Belirtilen tarihe kadar projesini teslim edemeyecek olan öğrenci ek süre almak için gerekli işlemleri yine belirtilen gün ve saate kadar yapmalıdır.

Ek süre almak için yapılması gerekenler:
Bitirme projesini zamanında teslim edemeyecek olan öğrenciler, belirtilen son teslim tarihine kadar yapmış oldukları çalışmanın 1 adet çıktısını (cilt gerekmiyor) bitirme projesi teslim formu (danışman onaylı) ile beraber teslim etmeleri gerekmektedir. Bitirme projesi teslim formu danışman tarafından “ek süre verilmesi” şeklinde doldurulmalıdır. Bitirme projesi PDF formatı ve proje özetinin MS Word hali duyurulan mail adresine iletildikten sonra bitirme projesi teslim formu komisyon üyesi Araştırma Görevlisine imzalatılmalıdır.

• Bitirme Projesi mülakat sınavları 05.01.2018 Cuma günü yapılacaktır.
  • Müdek formlarına buradan ulaşabilirsiniz.
  • Ara dönemde poster sergisi yapılmamaktadır.