2017 – 2018 Bahar Dönemi Bitirme Projesi Tez Teslimi Hakkında

15-05-2018

2017-2018 Bahar Dönemi Bitirme Projesi son tez teslim tarihi 18 Mayıs 2018 Cuma saat 15.00’dır.

Teslim edilmesi beklenilen Bitirme Projelerinin numara ve isim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

  • PROJE YAZIMI: Bitirme Projesi 2 Mayıs 2018 tarihinde güncellenen Bitirme Projesi Yazım Kurallarına uygun olarak hazırlanmalıdır. Tez yazım kurallarının MS WORD formatında buradan ulaşabilirsiniz.
  • YENİ MEZUN ANKETİ: Bitirme projesini teslim edecek veya uzatma talep edecek tüm öğrenciler ilgili formlar ile birlikte Yeni Mezun Anketini ABP Komisyonu’na teslim edilecektir. Form her bir öğrenci tarafından bireysel doldurulacaktır.
  • PROJE TESLİMİ: Bitirme projesi “PDF” formatında, proje özetini ise MS Word “.docx” formatında abpmakina@deu.edu.tr mail adresine göndereceklerdir. Projenin formata uygun olarak hazırlanmış ciltlenmemiş bir (1) nüshası ve poster (A0 boyutunda) ile birlikte, öğrenciler ve danışman tarafından doldurulup imzalanmış Proje Teslim ve Kontrol Formu (Form ABP-3) (From içerisindeki proje ve görev alan öğrenci bilgileri bilgisayar ortamında doldurulacaktır.) ABP Komisyonu’na teslim edilir.
  • UZATMA TALEBİ: Belirtilen son teslim tarihine kadar tamamlanamayacak projeler için, Ek Süre Talep Formu (Form ABP-5) formunun en geç  18 Mayıs 2018 Cuma saat 15.00‘a kadar ABP Komisyonu’na teslim edilmesi gerekmektedir.
  • PROJE KONTROLÜ: Bitirme projeleri, ABP Komisyonu tarafından ABP Uygulama Esasları ve Yazım Kuralları’na uygunluğu bakımından kontrol edilecektir.
  • PROJE KONTROLÜ SONUÇLARININ DUYURULMASI: Sözlü sınava kabul edilen projeler ile düzeltme istenen bitirme projelerin listesi 22 Mayıs 2018 Salı günü bölüm web sitesinde  ilan edilecektir.
  • SÖZLÜ SINAV: ABP komisyonu bitirme projelerini konularına göre gruplandırarak sınav yerini ve tarihini bölüm WEB sitesinde ilan edecektir. Bitirme Projesi sözlü sınavları 1 Haziran 2018 Cuma günü tüm öğrenci ve öğretim elemanlarına açık oturumlar halinde yürütülecektir.
  • DÜZELTME İSTENEN PROJELERİN TESLİMİ: Düzeltme talep edilen projelerin  1 Haziran 2018 Cuma günü sınava alınabilmesi için, gerekli tüm düzeltmeleri yaptıktan sonra, en geç 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra teslim edilen projeler 29 Haziran 2018 Cuma günü ek süre verilen projelerle birlikte sözlü sınava alınacaktır.
  • POSTER SERGİSİ: Poster sergisi 4 Haziran 2018 Pazartesi günü Ortak Derslikler Fuaye Alanında yapılacaktır.
  • EK SÜRE VERİLEN PROJELERİN SÖZLÜ SINAVI: Uzatma talep eden projelerin gerekli tüm düzeltmeleri yaptıktan sonra, en geç 27 Haziran 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Ek süre verilen proje gruplarının sözlü sınavı 29 Haziran 2018 Cuma günü tüm öğrenci ve öğretim elemanlarına açık oturumlar halinde yürütülecektir.

 

Hızlı Erişim

Genel Arama